AQUEST NADAL, SUMA’T A FAVOR DE LA INFÀNCIA !

Cada any a la Fundació Comtal eduquem, formem i orientem a més de 2.100 infants, joves i famílies en situació de vulnerabilitat mitjançant diferents projectes d’acció social.

Quan arriba el Nadal, ens impliquem encara més i demanem suport a escoles, organitzacions i empreses per tal d’aconseguir que aquelles persones sense recursos que atenem a la fundació visquin el Nadal amb il·lusió, independentment de la situació familiar i/o econòmica que tinguin a casa.

Com pots col·laborar amb la nostra campanya solidària de Nadal?

  • Econòmicament o amb entrades per fer possibles sortides i activitats de lleure educatiu.
  • Amb regals individuals (jocs lúdics, material esportiu, material escolar…) que entregarem a petits i grans en la celebració de la festa dels Reis.
  • Fent donació d’aliments per utilitzar als àpats i als tallers d’hàbits saludables dels diferents programes de l’entitat.

Els regals estan estructurats per grups d’edat i responen a necessitats reals dels nostres usuaris, alhora que aporten valor socioeducatiu.
Han de ser regals nous i sense embolicar.

Posa’t en contacte amb nosaltres al telèfon 932.954.636 per veure tot el que necessitem i informar-te sobre com ens pots ajudar.
Si vols col·laborar econòmicament i fer possibles les sortides fes clic aquí o fes un ingrés al número de compte: 2100 3002 00 2200314811 sota el concepte “Campanya de Nadal”.

La recollida de regals i aliments es durà a terme del 9 al 23 de desembre al Carrer Allada Vermell, 5, de Barcelona.

Junts, #ReescrivimFutur!